#1 2021-12-27 13:19:27

miki789

Boss Mafi Postowej

Stomatologia estetyczna

Witam wszystkich, szukam dobrego specjalisty stomatologa, który zajmuje się kwestią estetyki uzębienia. Potrzebuje kogoś kto będzie w stanie pod tym kątem zadbać o moje zęby. Nie ukrywam, że jest to dla mnie spory problem jak moje zęby się prezentują więc tutaj zdecydowanie kogoś kto od to zadba, ładnie wykończy licówkami i koronami potrzebuje. Jak możecie coś podpowiedzieć to dajcie znać.

#2 2022-01-05 07:55:58

Fijal14

Boss Mafi Postowej

Re: Stomatologia estetyczna

W Toruniu na ulicy Ugory można się umówić do doktora Drosd – specjalista od stomatologii estetycznej z wieloletnim doświadczeniem w tym zakresie. Jeśli chcesz odmienić wygląd uzębienia, przejść metamorfozę uśmiechu przy jego indywidualnym projektowaniu to warto się do niego na wizytę umówić. Wyjątkowy specjalista na tym polu. Do każdego pacjenta indywidualne podejście.

#3 2022-05-29 16:35:40

Ola22

Nowy

Re: Stomatologia estetyczna

Wybór dentysty nie jest taki prosty. Ja bardzo nie przepadam za wizytami u stomatologa, a niedługo czeka mnie zabieg. Myślę, że bez znieczulenia się nie obędzie. Czytałam trochę na ten temat na przykład tutaj https://citocare.pl/oferta/zabiegi-stomatologiczne    . Myślę, że warto się dowiedzieć więcej na ten temat

Stopka forum

RSS