• Index
  •  » Hyde Park
  •  » możecie mi polecić jakąś sensowną agencję pracy

#1 2021-12-17 12:27:52

miki789

Boss Mafi Postowej

możecie mi polecić jakąś sensowną agencję pracy

Jeśli możecie mi polecić jakąś sensowną agencję pracy, która organizuje opcje wyjazdu do Niemiec do pracy to dajcie ewentualnie znać. Chce wyjeżdżać do tymczasowej pracy na kilka miesięcy raz w roku. Jeśli ewentualnie coś pod tym kątem możecie podpowiedzieć, polecić jakąś sensowną opcję to dajcie znać. W ciemno agencji nie chce wybierać więc jak możecie mi coś podpowiedzieć to byłoby super.

#2 2021-12-22 12:32:27

Fijal14

Boss Mafi Postowej

Re: możecie mi polecić jakąś sensowną agencję pracy

Tak naprawdę jeśli chodzi o to co oferuje agencja https://www.jobconsult.pl/ to wypada to całkiem fajnie, można liczyć na bogatą ofertę i dużą bazę ofert jeśli chodzi o kierunek Niemiecki. Byłem w Gotha przy słodyczach i ich pakowaniu. Wyjeżdżając z nimi można liczyć na dobrą kasę. Pewnie jak ktoś na krótki czas będzie jechał to ta kwestia będzie miała kluczowe znaczenie. Jak dla mnie warto się też spiąć wiele godzin dziennie popracować, ale po kilku miesiącach przywieźć do kraju dobre pieniądze.

#3 2024-07-23 09:09:10

Dudu

Stały Bywalec

Re: możecie mi polecić jakąś sensowną agencję pracy

Masz namiar na agencję, która zatrudnia i Polaków i zza wschodniej granicy. AB OVO Solutions (tel 519 693 657). Mają doświadczenie w szybkim pozyskaniu odpowiedniego kandydata, zgodnie z Twoimi wymogami, przy zastosowaniu umowy tymczasowej. Gdybyś potrzebował też pomocy w obsłudze kadrowo-płacowej, to mogą pomóc.

• Index
  •  » Hyde Park
  •  » możecie mi polecić jakąś sensowną agencję pracy

Stopka forum

RSS